• Experience And Professional

    Pangalaman Sareng Profesional

    Kami parantos ngadamel klep mesin ti saprak 1988, sareng Kami ngaladénan OEM otomotif sareng konsumén aftermarket di panjuru dunya kalayan puluhan taun kaunggulan dina layanan palanggan.
  • High-Quality Products

    Produk Berkualitas Tinggi

    Bahan anu saé kualitas, pamrosésan anu akurat, pamariksaan ketat pikeun mastikeun yén masing-masing prosés nyumponan sarat pikeun produk anu saé kualitasna.

  • The Variety Is Complete

    Rupa-rupa lengkep

    Produk kami nutupan rébuan spésifikasi modél utama di dunya, kalayan kisaran lengkep produk, sareng katup mesin khusus saluyu sareng sarat konsumén anu kami hormati.

Tentang Kami

Taizhou Bendi Valve Co., Ltd. didirikeun taun 1988. Lokasina di basis ékspor utama pikeun suku cadang mobil sareng asesoris di Yuhuan. Pangalaman Bendi dina desain, manufaktur, penjualan sareng jasa jual kanggo mesin motor sareng motor…

  • dv
  • sd
  • htfg
  • ht