Tentang Kami

rth (5)

Taizhou Bendi Valve Co., Ltd.didirikeun taun 1988. Lokasina di pangkalan ékspor utama pikeun suku cadang mobil sareng asesoris di Yuhuan.Bendi pangalaman dina desain, manufaktur, penjualan sareng jasa jual kanggo industri valves mesin sareng motor. Bendi mangrupikeun Perusahaan Téknologi Tinggi propinsi anu hasil lulus ISO9001: 2000 sareng ISO / TS16949: 2009 Sertifikasi Sistem Kualitas Internasional.

Produk kami nutupan puluhan nagara sareng daérah, sapertos: Amérika Kidul, Amérika Kalér, Éropa sareng Asia, ogé kami gaduh OEM sareng mesin Rusia Valve Company sareng Perusahaan OEM domestik.

Kami ngadopsi kualitas canggih sareng sistem manajemen sareng téknologi canggih pikeun produksi. Teknologi motong, peralatan canggih, pangalaman anu euyeub sareng manajemén modéren mangrupikeun kaunggulan luar biasa urang sareng janten jaminan anu kuat pikeun produksi produk klep kualitas pangsaéna.

Kami salah sahiji mérek anu paling dikenal di pasar saatos-penjualan mobil Cina. Kami parantos ngalayanan industri pasar global global langkung ti 20 taun sareng ngahasilkeun langkung ti 5 juta klep mesin unggal taun. Kami tiasa ngembangkeun sareng ngadamel produk énggal numutkeun sarat konsumén, sareng ngajamin kualitas sampel / gambar anu dipésér ti konsumén. Kami ogé ngagaduhan laboratorium kontrol kualitas canggih anu dilengkepan ku alat pamariksaan sareng alat uji pang anyarna.

Dina persaingan pasar anu sengit, BENDI salawasna keukeuh meunang konsumén sareng produk anu saé, téknologi kualitas luhur sareng jasa kualitas luhur. Kami gaduh sadayana jaringan penjualan, mangrupikeun sistem jasa anu komprehensif sareng lengkep, sahingga para nasabah tiasa kéngingkeun konsultasi sareng jasa dina munggaran waktos. Kami ngawangun kapercayaan sareng sasuai sareng sadayana pangaturan internal sareng éksternal sareng syarat kualitas ku nyayogikeun produk sareng jasa anu minuhan ekspektasi sareng karesep pelanggan. Saha waé di perusahaan urang kéngingkeun éta kalayan nol cacat sareng sikap teu runtah. Kontrol kualitas perusahaan-lega kana umpan balik ti nasabah.

Visi BENDI nyaéta: "Janten Produsén Katup Mesin Pangsaéna Di Dunya."

Lingkungan Kantor

rth

Bengkel Pabrik

jty

Sertipikat

dbf