Warta

  • Bendi valve booth NO. 3P43, in Shanghai Automechanika during 03/12-06/12/2019

    Bilik klep Bendi NO. 3P43, di Shanghai Automekanika salami 03 / 12-06 / 12/2019

    Klep Bendi ngiringan nami Pameran Automekanika Shanghai 2019: Automekanika Shanghai 2019; Alamat: Paméran Nasional sareng Pusat Konvénsi (Shanghai) (NECC); Tanggal: Désémber 03-06, ...
    Maca deui
  • Bendi valve booth NO. 3P43, in Shanghai Automechanika during 28/11-01/12/2018

    Bilik klep Bendi NO. 3P43, di Shanghai Automekanika salami 28 / 11-01 / 12/2018

    Pameran Ngaran: Paméran Bagian Shanghai Frankfurt Auto 2018 Alamat: Konvénsi Nasional Shanghai sareng Pusat Pameran Tanggal Tanggal: 28 Nopémber - 01 Désémber 2018 Ngaran paméran: Taizhou ben ...
    Maca deui
  • Bendi valve booth NO. 3P43,  in Shanghai Automechanika during 29/11-02/12/2017

    Bilik klep Bendi NO. 3P43, di Shanghai Automekanika salami 29 / 11-02 / 12/2017

    Klep Bendi ngiringan nami Pameran Automekanika Shanghai 2017: Automekanika Shanghai 2017; Alamat: Paméran Nasional sareng Pusat Konvénsi (Shanghai) (NECC) Tanggal: 29 Nopémber-Dece ...
    Maca deui
  • Bendi valve booth NO. 3C44, in Auto Aftermarket Guangzhou during 04/9-06/9/2017

    Bilik klep Bendi NO. 3C44, di Auto Aftermarket Guangzhou salami 04 / 9-06 / 9/2017

    Pameran Ngaran: 2017 bagian Guangzhou International Auto sareng tempat paméran aftermarket Tempat: Pameran Perdagangan Dunya Guangzhou Poly (Aula 1-6) Waktos: Séptémber 4-06, 2017 Nami paméran: Taizhou bendi Val ...
    Maca deui
  • Bendi valve booth NO. 3H62, in Shanghai Automechanika during 02/12-05/12/2015

    Bilik klep Bendi NO. 3H62, di Shanghai Automekanika salami 02 / 12-05 / 12/2015

    Pameran Ngaran: 2015 Shanghai Frankfurt Auto Parts Paméran Alamat: Shanghai National Convention and Exhibition Center Tanggal: December 2 - December 05, 2015 Ngaran paméran: Taizhou ben ...
    Maca deui
  • Engine Valve Nomenclature

    Nomenclature klep mesin

    Kaseueuran klep mesin didesain salaku katup gaya poppet kusabab gerakan naékna luhur sareng ka handap sareng nampilkeun sirah klep profil kerucut anu pas kana korsi klep mesin pikeun ngégél ...
    Maca deui
  • All About Engine Valves

    Sadaya Ngeunaan Katup Mesin

    Katup mesin. Kiridit gambar: Maksim Vivtsaruk / Shutterstock.com Klep mesin mangrupikeun komponén mékanis anu dianggo dina mesin pembakaran internal pikeun ngamungkinkeun atanapi ngawatesan aliran cairan atanapi gas ka sareng ti ...
    Maca deui
  • Spésifikasi Klep Mesin

    Klep mesin has dieusian ku parameter anu ditetélakeun di handap ieu. Catet yén data ieu dimaksudkeun pikeun tujuan inpormasi sareng waspada yén variasi dina parameter anu dianggo pikeun ...
    Maca deui
  • Jinis Katup Mesin

    Di sagigireun karakterisasi klep mesin ku fungsi (asupan lawan knalpot), aya sababaraha jinis klep mesin khusus anu aya dumasar kana desain sareng bahan. Jinis utama e ...
    Maca deui
  • Bahan klep mesin

    Katup mesin mangrupikeun salah sahiji komponén dina mesin pembakaran internal anu setrés pisan. Kabutuhan operasi mesin anu dipercaya nunjukkeun yén klep mesin tiasa nunjukkeun resistan ...
    Maca deui
  • Gerak Valves Mesin

    Gerak klep mesin disetir ku camshaft mesin, anu ngandung séri lobus atanapi cams anu fungsina nyiptakeun gerak linier klep tina rotasi camshaft. ...
    Maca deui
  • Operasi Mesin

    Opat stoke atanapi opat-siklus mesin durukan internal ngagunakeun dua jinis primér klep - klep asupan sareng klep knalpot. Katup asupan dibuka pikeun ngamungkinkeun aliran campuran hawa / suluh ...
    Maca deui