Bilik klep Bendi NO. 3P43, di Shanghai Automekanika salami 03 / 12-06 / 12/2019

Bendi klep ilubiung dina Automekanika Shanghai 2019

Ngaran paméran: Automekanika Shanghai 2019;

Alamat: Paméran Nasional sareng Pusat Konvénsi (Shanghai) (NECC);

Tanggal: Désémber 03-06, 2019

Ngaran Paméran: Taizhou Bendi Valve Co., Ltd.

Nomer bilik: 3P43

Ngabagéakeun palanggan pikeun konsultasi sareng bernegosiasi!

tyj


Pos waktos: Okt-15-2020