Bilik klep Bendi NO. 3P43, di Shanghai Automekanika salami 28 / 11-01 / 12/2018

Pameran Ngaran: Paméran Bagian Shanghai Frankfurt Auto 2018

Alamat: Pusat Konvénsi sareng Paméran Nasional Shanghai

Tanggal: 28 Nopémber - 01 Désémber 2018

Ngaran paméré: Taizhou bendi Valve Co., Ltd.

No No .: 3p43

Ngabagéakeun palanggan pikeun sumping konsultasi sareng negosiasi!

vd


Pos waktos: Okt-14-2020