Bilik klep Bendi NO. 3P43, di Shanghai Automekanika salami 29 / 11-02 / 12/2017

Bendi klep ilubiung dina Automekanika Shanghai 2017

Ngaran paméran: Automekanika Shanghai 2017;

Alamat: Paméran Nasional sareng Pusat Konvénsi (Shanghai) (NECC)

Tanggal: 29 Nopémber-2 Désémber 2017;

Ngaran Paméran: Taizhou Bendi Valve Co., Ltd.

Nomer bilik: 3P43;

Ngabagéakeun palanggan pikeun konsultasi sareng bernegosiasi!

df


Pos waktos: Okt-13-2020