Émbaran Téknis

BENDI ngadamel katup mesin pembakaran internal. Utamana aya dua jinis klep anu digunakeun dina mesin pembakaran internal, dibedakeun salaku Intake Valve sareng Exhaust Valve. Klep anu disebut klep mesin Intake ngantepkeun suluh sareng campuran hawa lebet kana silinder sareng Exhaust Valve ngamungkinkeun évakuasi kaluar tina silinder. Prosés ieu lumangsung terus-terusan dina mesin pikeun ngajalankeun.

fg