Utos Universal

Pedaran pondok:

Cocog Pikeun Utos Universal

Kanggo inpormasi khusus, Mangga ngahubungan kami pikeun detil:

Telp: 86-0576-87276188

E-mail: sales@bendi-valve.com.


  • Min.Order Order: 400 pcs / hiji modél
  • Kamampuhan Suplai: 50000 pcs / per Bulan
  • Tanggal pangiriman: 60 dinten damel (Mayar harga lengkep)
  • Garansi: Henteu kirang ti 50000 km (umum) 100000 km (OEM)
  • Paking: Sadayana pikeun nétral
  • Detil Produk

    Tanda Produk

     Model MARKAH

    DI

    ASLI

    BD NO.

    D

    d

    L

    EX

    BAGIAN No.

    DI

    10302117

    UT-001

    41.0

    11

    167.5

    EX

    10302118

    UT-001.1

    37.0

    11

    167.5

    Kami parantos ngadamel klep mesin ti saprak 1988, sareng Kami ngaladénan OEM otomotif sareng konsumén aftermarket di panjuru dunya kalayan mangpuluh-puluh taun kaunggulan dina palayanan pelanggan. Produk kami ngaliput rébuan spésifikasi modél utama di dunya, kalayan kisaran lengkep produk, sareng adat mesin valves sakumaha per sarat konsumén urang terhormat.

    Taizhou Bendi Valve Co., Ltd.

    Telp: 86-0576-87276188

    E-mail: sales@bendi-valve.com.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • PRODUK Hubungan