Zetor

Pedaran pondok:

Cocog Pikeun Zetor

Kanggo inpormasi khusus, Mangga ngahubungan kami pikeun detil:

Telp: 86-0576-87276188

E-mail: sales@bendi-valve.com.


  • Min.Order Order: 400 pcs / hiji modél
  • Kamampuhan Suplai: 50000 pcs / per Bulan
  • Tanggal pangiriman: 60 dinten damel (Mayar harga lengkep)
  • Garansi: Henteu kirang ti 50000 km (umum) 100000 km (OEM)
  • Paking: Sadayana pikeun nétral
  • Detil Produk

    Tanda Produk

     Model MARKAH

    DI

    ASLI

    BD NO.

    D

    d

    L

    EX

    BAGIAN No.

    DI

    69010554

    ZE-001

    44.5

    10

    129.5

     

    44.0

    EX

    69010555

    ZE-001.1

    36.6

    10

    129.5

     

    36.4

    TRACTOR 2011-2013-2017

    DI

    000950505

    ZE-002

    39.2

    8

    129.4

    2023-2511

     

    ENG.2001

     

    TRACTOR 3011-3013-3016

     

    3017-3511

    EX

    000950506

    ZE-002.1

    33.2

    10

    127.5

    ENG.3001

     

    TRACTOR 4011-4045-4511

     

    5511-5711

     

    ENG.4001

     

    (16/24/32 KW)

     

    Kami parantos ngadamel klep mesin ti saprak 1988, sareng Kami ngaladénan OEM otomotif sareng konsumén aftermarket di panjuru dunya kalayan mangpuluh-puluh taun kaunggulan dina palayanan pelanggan. Produk kami ngaliput rébuan spésifikasi modél utama di dunya, kalayan kisaran lengkep produk, sareng adat mesin valves sakumaha per sarat konsumén urang terhormat.

    Taizhou Bendi Valve Co., Ltd.

    Telp: 86-0576-87276188

    E-mail: sales@bendi-valve.com.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • PRODUK Hubungan